Foredrag med Farshad Kholghi

NYT FOREDRAG


Bliv integreret på én aften – En guide til effektiv integration og demokratisk dannelse – baseret på 30 års personlige erfaringer

Den enorme folkevandring fra Mellemøsten til Europa kommer til at ændre den demografiske situation i Danmark. I de kommende år vil det demokratiske samfund og dets normer blive udfordret. Derfor er der nu – mere end nogensinde før – brug for en konkret og realistisk plan for effektiv integration og demokratisk dannelse af de nyankomne.

Foredraget byder på konkrete forslag og langsigtede løsningsmodeller til, hvordan man med sund fornuft kan løse den evige udfordring – nemlig integrationen.

Der sættes fokus på: Demokratisk dannelse, forandringsparathed, kulturforståelse, dansk humor, sprog, venskab og naboskab.

Foredragets målgruppe: Lærere og undervisere, politiet, de sociale myndigheder, arbejdsgivere, flygtninge og engagerede borgere.

Foredraget er ikke partisk – hverken højreorienteret eller venstreorienteret; men blot velorienteret.

Besejr din angst

Et livsbekræftende foredrag om det, som mere end 300 tusinde danskere lider af, nemlig den tabubelagte folkesygdom angst. I 2001 blev Farshad ramt af angst, som kastede ham ud i et langvarigt stormvejr.

Foredraget er en ærlig og tragikomisk beretning baseret på Farshads egne oplevelser med angst, der også skaber inspiration til livsglæde.

Du kan flytte bjerge!

Et personligt og underholdende foredrag, der på en naturlig måde vil inspirere den enkelte til at slippe vanen og betragte forandringer som muligheder i stedet for forhindringer.

Ved brug af billedrige og humoristiske fortællinger illustrerer Farshad de forandringer, han både privat og professionelt har været igennem – og stadigvæk må igennem.

Rødgrød med fløde

Er historien om Farshads flugt fra et krigsramt land til hans første møde med en dansk familie. En yderst underholdende, rørende og tankevækkende historie om krig, flugt og mødet med et nyt land, der gav tryghed – men også store udfordringer.

Foredraget er Farshad Kholghis mest populære foredrag, som han har optrådt med i over ti år.

Jagten på Johnny Reimar

Et energisk show, der blander det sjove, det vanvittige og det alvorlige sammen til 50 minutters forrygende underholdning!

”Jagten på Johnny Reimar” handler om drømme, håb, forandringer og nødvendigheden af gode lærere og forbilleder i livet. Historien er en hyldest til alle dem, der hjalp og inspirerede Farshad til at acceptere og tackle de forandringer og udfordringer som livet byder på. Showet er et perfekt valg, hvis man ønsker intelligent underholdning med mening og musik. Farshad synger og fortæller historien akkompagneret af pianisten Jason Dove.

DET SIGER KUNDERNE


 • Vi opnåede en meget intens stemning. Foredraget virkede oprigtigt og ærligt. Der var en dejlig vekselvirkning mellem en god latter og alvor, nærvær og dybde. Vi har efterfølgende modtaget flere positive tilbagemeldinger fra deltagerne.
  Jessy Mikkelsen
  Linien
 • Vi var rigtig glade for Farshads foredrag - 500 elever + undervisere var alle opslugt af foredraget - Farshad havde mange gode pointer, der gik rent ind!
  Dorte W. Mulvad
  Tradium Handelsgymnasie
 • Farshad formåede at være levende, underholdende og alligevel fortælle med "bid". Gav stof til eftertanke og nåede hele den sammensatte målgruppe.
  Kirsten Dalsgaard
  Social & Sundhedsskolen, Herning
 • I forbindelse med at vores organisation har været igennem en større omstrukturering, havde vi brug for at motivere medarbejderne til at se positivt på forandringerne. Til denne pep-talk inviterede vi Farshad. I løbet af foredraget fortalte han med stor entusiasme og megen humor, om de følelser og udfordringer der er forbundet med uønskede forandringer. På trods af det følsomme emne, lykkedes det til fulde Farshad at veksle mellem forståelsen for frustrationer, og samtidig åbne vores øjnene for alle de positive oplevelser, der også opstår gennem forandringer. Og det gik op for tilhørerne, at forandringer netop er dét, der er medvirkende til at skabe nye muligheder og glæder. Jeg kan på det varmeste anbefale Farshad til andre virksomheder, der måtte have brug for en positiv indsprøjtning i hverdagen.
  Bibi Brink
  Danske Bank
 • God blanding af humor og alvor - og gav stof til eftertanke.
  Kirsten Lambert
  Syddansk Universitet i Slagelse